Miquel Forns: “Que tothom estigui tranquil perquè el Carnaval se celebrarà com estava previst”. Ahir es va presentar el Carnaval d’enguany amb el cartell del pintor Francesc Zanni

44 carrosses, canvi de recorregut i un cert neguit per saber com es resoldrà la necessària aprovació del Pla d’Autoprotecció del Carnaval d’enguany, aturada arran de les objeccions que Mossos, Policia Local i Bombers han presentat al recorregut de les rues. En l’acte de presentació del Carnaval d’enguany, l’alcalde Miquel Forns va voler deixar molt clar que confia en que les alegacions que ha presentat l’Ajuntament al darrer informe dels cossos de seguretat elaborat el mes de desembre seran ateses per la conselleria d’interior i per Protecció Civil, organisme que és qui ha d’avalar, finalment, l’informe de seguretat de Carnaval. Ahir es va presentar, a la casa Bacardí, l’edició del Carnaval d’enguany que es publicitarà amb un cartell realitzat pel pintor Francesc Zanni. Escoltareu els parlaments de Miquel Forns, de la regidora de cultura Rosa Tubau i del president de la comissió de Carnaval, Carles Garcia.

Escolteu-ho