La reina fa 30 anys, i ho celebra tornant als origens

Han passat 30 anys des que Carme Artigas fou proclamada 1a reina del Carnaval de Sitges, i per a commemorar-ho el Prado ha recuperat la organització del personatge, després que el seu projecte fos el guanyador de totes les propostes presentades enguany. L’entitat ha creat una colla específica per a la Reina, a la qual s’hi han incorporat membres de totes les entitats, així com un equip tècnic del qual també en formen part sitgetans que, habitualment, viuen el Carnaval fora del Prado. Amb Carme Artigas, Vinyet Sánchez i Eva Vilà comentem tots els detalls de la presentació de la reina, que tindrà lloc aquest dissabte a les 19:30h al Prado en un acte obert a tothom, i que prometen dinàmic de ritme i espectacular de posada en escena.

Escolteu-ho