Tres titulars d’Otilia Blanco, presidenta dels Independents: “Als cossos de seguretat no els agradarà cap recorregut que no sigui baix a mar” / “Crec que ens haurem de posar ferms i dir ‘fins aquí hem arribat'” / “Per què al Carnaval de Sitges ens han d’enfaixar tant?”

Indignada, o molt enfadada. Així s’ha mostrat Otilia Blanco, presidenta dels Independents pel Carnaval de Sitges, un cop sabut que després de prop d’un any de reunions per a millorar aspectes de seguretat del Carnaval, que han obligat a fer renúncies a tothom, encara no s’ha pogut signar el Pla d’Autoprotecció de la festa, arran de les objeccions que els cossos de seguretat han posat al recorregut de les rues. Blanco, que també ha lamentat que les entitats hagin hagut de reduir el nombre de carrosses, creu que s’ha travessat el límit de les concessions als criteris de seguretat i que cal tornar a focalitzar els interessos al manteniment de la tradició de la festa.

Escolteu-la