La prèvia del cap de setmana esportiu

Després de les dues últimes derrotes, el CF Suburense viatja aquest diumenge a Balaguer per enfrontar-se al líder i un dels màxims favorits per a l’ascens i n’hem parlat amb el seu entrenador Jordi Cortés. A la 3ª Catalana, la UE Sitges rep demà a Aiguadolç a un Carme que és penúltim a la classificació, mentre que el CF Suburense B visita, també demà, el camp d’una Munia en un bon moment de forma. Pel que fa a la Lliga EBA de bàsquet, el Bàsquet Sitges juga demà a la pista del CB Igualada, curiosament el darrer equip al que va aconseguir derrotar ja fa, però, molts mesos (22 d’octubre). Aquesta setmana també abordem l’actualitat del Sènior B del Bàsquet Sitges amb un dels seus jugadors, Noel Guillén. Aquest cap de setmana, en matèria d’hoquei patins, es juguen els setzens de final de la Copa de la Lliga d2ª Catalana i el Club Patí Subur Sitges afronta aquesta eliminatòria visitant diumenge la pista del Ripoll.

Escolteu-ho