L’exposició de Ramon Casas es clou amb la presentació de dos llibres i un brindis popular per a celebrar l’èxit de la mostra.

Cues a l’exposició i molt de públic al portal de Santa Caterina

Amb cues també el darrer dia, ahir es va cloure l’exposició Ramon Casas: la modernitat anhelada, amb la presentació de dos llibres, la reedició facsímil de Desde el Molino, el volum que La Vanguardia va obsequiar als seus subscriptors el 1894, on es recullen els articles que Rusiñol va escriure de Paris estant, i que il·lustrà Ramon Casas, i la Petita història de Ramon Casas, amb textos de Vinyet Panyella i dibuixos de Pilarín Bayés. El primer dels llibres ha estat editat per l’editorial vilafranquina Andana, i el segon per l’editorial Mediterrània.

La presentació de Desde el Molino va anar a càrrec de la directora dels museus de Sitges, Vinyet Panyella, acompanyada pel professor i historiador de la universitat de Reims, Eliseu Trenc -autor de la traducció al francès- i l’alcalde Miquel Forns.

Escolteu la presentació de “Desde el Molino”

Un cop feta la presentació del primer llibre, al portal de Santa Caterina es presentà la Petita història de Ramon Casas i es brindà per l’èxit assolit per l’exposició. Escoltareu, en aquest cas, Vinyet Panyella, la il·lustradora Pilarín Bayés, l’alcalde Miquel Forns i la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa.

Escolteu la presentació de “Petita història de Ramon Casas”

1 comment to L’exposició de Ramon Casas es clou amb la presentació de dos llibres i un brindis popular per a celebrar l’èxit de la mostra.