Punt d’optimisme del CF Suburense a Balaguer

Ateses les circumstàncies, el CF Suburense va sortir de Balaguer amb un empat 1-1 en el que pocs hi podien comptar. Un bon punt dels sitgetans que avui hem volgut compartir amb un dels destacats del matx d’ahir, el porter David Gallardo. A la 3ª Catalana, la UE Sitges, en una bona segona meitat, es va desfer del Carme per 3-1, mentre que el Suburense B va estar molt aprop de donar la sorpresa a La Munia, on va caure per 4-3. A la Lliga EBA, el Bàsquet Sitges s’enfonsa una mica més després de la derrota (78-59) davant el CB Igualada i té cada cop més complicada la permanència. En hoquei patins, el Club Patí Subur Sitges segueix endavant a la Copa de la Lliga de 2ª Catalana i es classifica per als vuitens de final després de guanyar 0-3 a la pista del Ripoll.

Escolteu-ho