Sandra Rubí: “La comissió no va decidir la reducció de plataformes, va ser la regidoria. Fins i tot l’informe de la policia local i els mossos deia que no feia falta reduir plataformes si el recorregut era obert”

Cansada i decebuda de tantes reunions amb l’objectiu de complir amb els criteris de seguretat, per acabar esperant dins al darrer moment l’aprovació del PAU del Carnaval. Així s’ha mostrat Sandra Rubí, la presidenta de la comissió de Carnaval del Prado, que confessa que el moment més difícil amb diferència de tots els que ha viscut fou el d’haver de comunicar a dues colles que es prescindia d’elles, d’acord amb l’ordre de la regidoria d’eliminar dues plataformes. Rubí creu que no calia posar a les entitats en aquesta tesitura, i més tenint en compte que al final ha sortit un recorregut obert on el cap no es menjarà la cua. Les colles pradistes tenen previst arribar a l’Avinguda Sofia en cercavila des de l’entitat, en el que pot acabar convertint-se, empès per les circumstàncies, en una mena de petita-gran rúa espontània i alternativa en espera de l’inici de les programades.

Escolteu-la