Carles Garcia: “Es clar que estic decebut, perquè tot plegat vol dir que la feina que has estat fent potser no ha estat del tot valorada pels cossos de seguretat, fins al punt que arribes a pensar en què és el que realment volen”

Els preparatius de l’Arribo avancen

Ha viscut un procés de patiment que ell mateix considera injust i innecessari a aquestes alçades, per a ell mateix i per els seus companys de comissió, els actuals i els que han marxat. Es refereix el president de la comissió de Carnaval, Carles Garcia, als nervis i la tensió patides els darrers dies quan el passat 14 de febrer es va saber que Protecció Civil no havia avalat el pla d’autoprotecció de la festa, tot i el treball que entitats i comissió han fet per a satisfer els requeriments demanats pels cossos de seguretat. Una hora abans de la celebració de la junta de seguretat local, Garcia ha confessat el seu estat d’ànim els darrers dies, tot desitjant un bon Carnaval a tothom, i agraïnt també la col·laboració de tothom.

Escolteu-lo