El CPS Sitges es col.loca líder i jornada negativa per al futbol sitgetà

El Sènior A del CPS Sitges cada cop més a prop de la 1ª Catalana

No ha estat aquesta darrera una bona jornada per als equips sitgetans de futbol, amb les derrotes del CF Suburense (1-2) davant el San Cristobal, la de la UE Sitges (3-1) a Calaf i també la que va patir el Suburense B a casa (1-2) davant la Martinenca. A la Lliga EBA, el Bàsquet Sitges té cada cop més lluny la permanència amb una nova derrota (99-66) en la seva visita a la pista del Palma Air Europa. La cara de la jornada esportiva ha estat sens dubte el liderat aconseguit pel CPS Sitges després de golejar (3-11) al CP Sant Ramon i gràcies també a la derrota del Monjos a la pista del Flix, que serà el proper rival dels sitgetans. La 1ª Catalana per als de Carles Busquet és cada cop més a prop. En fem crònica de tot plegat, així com el repàs als resultats en matèria de futbol base, femení, futbol sala i rugby.

Escolteu-ho