Segueix obert el conflicte a les llars d’infants. Segons la directora de La Moixiganga l’Ajuntament s’ha compromés a pagar els sous de les treballadores si divendres no cobren de l’empresa. Els pares demanen garanties que no es repetirà el que ha passat i preparen mesures de pressió. Parlem amb Mireia Vericat i M.Carmen Ortega.

S’està a l’espera del resultat d’una reunió important demà al migdia, que pugui donar una solució definitiva al conflicte obert entre l’Ajuntament i l’empresa gestora de les llars d’infants, que ha desembocat en l’impagament de les nòmines de febrer a les treballadores, i amb l’advertiment de l’empresa de deixar la gestió dels equipaments el proper 16 de març si les coses no es resolen. Mireia Vericat, en representació del col·lectiu de mares i pares dels centres, ha mostrat aquest matí el seu suport incondicional a la feina de les educadores, que ha qualificat d’espectacular, i ha demanat garanties més enllà de l’acció puntual que pugui posar en marxa l’Ajuntament per a pagar les nòmines del mes de febrer. Per la seva banda, la directora de La Moixiganga, Mari Carmen Ortega, ha confessat que les treballadores estan cansades de viure en aquesta mena d’estat de tensió permanent, des que el 2011 es produí l’episodi de la retirada dels 300€ que l’Ajuntament aportava al seu sou, i demana una solució definitiva al problema, tot confessant que en varen ser coneixedores el passat 16 de febrer, malgrat que el desacord entre empresa i Ajuntament, causant de la situació actual, es remunti al mes de juliol del 2016.

Escolteu-les