Joan Yll. Una conversa amb el cronista de la petita història de Sitges, avui ja cronista oficial de la Vila.

Ha estat i és l’home de les històries petites, discretes, costumistes. De les que fan poble i de les que deixen testimoni de la vida quotidiana i de la seva gent. Per unanimitat, Joan Yll Martínez fou designat cronista oficial de Sitges en la sessió de ple municipal del passat mes de febrer. En Joan sempre ha tingut vocació per escriure, i tot i començar a l’Eco l’any 1970 amb articles dedicats a la crítica musical, amb el centenari del setmanari local començà a plantejar el que avui ja és un clàssic del diari. Conversem amb ell després de saludar l’escriptor Roland Sierra, qui encetà la iniciativa del seu nomenament a través de les xarxes socials. Si voleu rellegir els articles d’en Joan els podeu trobar al seu blog a internet: un tomb per casa.

Escolteu-ho