El Bàsquet Sitges seguirà a EBA si s’aconsegueix la permanència

Estan competint contra equips amb pressupostos i esponsoritzacions molt més importants, però el Bàsquet Sitges no vol renunciar a seguir una temporada més a Lliga EBA. Així ho han manifestat el president Pau Simó i el delegat del primer equip Fredi Domínguez, tot veient que la situació de l’equip és ara mateix molt complicada com a cuer a la classificació. A diferència del que va passar ara fa sis anys, el club no renunciaria a seguir jugant a EBA si s’aconseguís la permanència. Aquesta era una de les grans premises que el club es va plantejar en el moment d’afrontar la nova temporada, com el fet que la plantilla havia de ser la mateixa que havia assolit l’ascens i el sots campionat de Catalunya. A nivell econòmic, i després d’haver perdut l’organització del Parc de Nadal, el Bàsquet Sitges cerca solucions i noves vies d’ingressos i ha proposat una iniciativa que, sota el nom de ‘Sitges, estació d’hivern’, pretèn promocionar el turisme de proximitat fora de la gran temporada d’estiu, en els desplaçaments per Catalunya, Andorra i Balears.

Escolteu-ho