La prèvia del cap de setmana esportiu

El cap de setmana ve molt marcat pels derbis a 1ª i 3ª Catalana. Demà dissabte (17:15h) a Aiguadolç es veuran les cares la UE Sitges i el CF Suburense B, mentre que diumenge (17:00h) a l’Alumnes Obrers el CF Vilanova i el CF Suburense s’enfrontaran en el que es preveu un duel clau per a la salvació d’un i altre equip. Un matx del que n’hem parlat amb Carles Reina, segon entrenador del CF Suburense. A la Lliga EBA, el Bàsquet Sitges rep demà (18:00h) al Sant Adrià amb la moral enfortida després del triomf a la darrera jornada a la pista del líder, mentre que en hoquei patins aquest cap de setmana es juguen els vuitens de final de la Copa de la Lliga de 2ª Catalana, amb el partit que el CPS Sitges disputarà a la pista del Mollet demà dissabte (21:45h). I demà dissabte, a Santa Bàrbara, el Rugby Club Sitges s’enfrontarà al Químic en partit corresponent als quarts de final de la Divisió d’Honor Catalana. El matx, que es disputarà a les 15:00h, quedarà enmig de la jornada electoral en la que els socis hauran de triar al futur president de l’entitat. Aquesta tarda, i després de fer-ho amb Josep Cabré la setmana passada, hem pogut conversar una estona amb el també presidenciable Joan Marsal.

Escolteu-ho