L’hora de l’Utrillo!

En ‘Pinyu’ Martí, un dels protagonistes del programa d’aquest mes

Aquí teniu l’Hora de l’Utrillo del mes de març! Amb tot un munt de temes. Comencem amb la presència dels representants de les cooperatives de l’escola Agnès de Sitges, que ens parlen del seu projecte d’emprenedoria. A continuació els nens i nenes de 2n ens llegeixen una poesia de Joana Raspall, i els alumnes de 6è ens expliquen com cuinar unes mandonguilles de peix i gambes. La Marta Sánchez, directora de la biblioteca Roig i Raventós, ens presenta un conte molt bonic a la secció Ens agrada molt llegir. El conte del mes és Hansel i Gretel, i l’entrevista del mes està dedicada al músic i percussionista sitgetà Josep Pinyu Martí. En Pinyu ens explica moltes coses sobre la seva professió, sobre com va aprendre música i quina música li agrada tocar. Finalment, us oferim la secció de notícies curioses.

Escolteu-lo