Els bombers voluntaris de Sitges encaren amb il·lusió l’esperada reforma del parc.

Lluís Trulls i Jordi Milà són el cap i el sots cap del cos de bombers voluntaris de Sitges i després de molts anys encaren amb il·lusió l’esperada reforma del parc, de la qual el passat ple municipal n’afrontà el primer pas, consistent en una modificació del POUM per a poder incorporar una primera planta a l’actual edifici. Superats els periodes de poc diàleg amb l’Ajuntament, els responsables del col·lectiu reconeixen que la institució ha estat al seu costat per a poder tirar endavant aquest projecte que suposarà millores molt importants en la reorganització de les dependències i dels serveis que ha de tenir el parc per adequar-se als criteris de seguretat laboral que s’exigeixen avui i a les necessitats del cos. Ben aviat, s’incorporaran al parc cinc bombers que han respost a la convocatòria de places oberta per la Generalitat de Catalunya, i que situaran la nòmina d’efectius del parc en prop de 30. Trulls i Milà ens expliquen com ho han viscut i com ho viuen.

Escolteu-los