Gaudeix la Festa. Pabordes en crisi, Sant Fèlix a l’horitzó i Pasqua a tocar

Cartell de les caramelles de S.Julià de Vilatorta

Amb ‘Txatxi’ Gómez repassem alguns temes d’actualitat immediata. A Vilanova, un conflicte obert entre els pabordes ha propiciat la intervenció directa de l’Ajuntament que mira amb preocupació les conseqüències que pot tenir en la organització de la Festa Major. Mentrestant, Sant Fèlix ja té cartell i enguany Joves i Vella de Valls seran protagonistes al costat dels castellers de Vilafranca i els Minyons de Terrassa, després que la organització hagi descartat la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona. Finalment, us deixem algunes propostes per Setmana Santa, mentre escoltem una peça interpretada per les tradicionals Caramelles del Roser, de Sant Julià de Vilatorta.

Escolteu-ho