El Cau supera la crisi, renova els seus caps i es planteja captar més nois i noies amb ganes de participar del model de convivència escolta

L’Agrupament Escolta i Guia Nostra Senyora del Vinyet ha viscut moments molt difícils, que han situat la seva continuïtat a la corda fluixa. La marxa dels caps i la manca de relleus han portat a una mena de refundació del Cau, que ara torna a posar-se en marxa poc a poc per a encarar el futur amb el mateix objectiu de sempre: propiciar el lleure i els valors escoltes adaptats a la realitat d’avui. En parlem amb la co-cap de l’Agrupament, Rosa Pascual, la secretària, Lourdes Val, les caravel·les Maria del Mar Montull, Anna Gaya i Marta Carbonell, i la Daina Lourdes Gaya.

Escolteu-ho

1 comment to El Cau supera la crisi, renova els seus caps i es planteja captar més nois i noies amb ganes de participar del model de convivència escolta