Josu Julian confirma que no seguirà al CF Suburense la propera temporada

Josu Julian, a punt de tancar la seva etapa al CF Suburense (foto Eix Diari)

És possible que en acabar la temporada el CF Suburense enceti una nova etapa. Assumit gairebé que l’equip acabarà descendint, el club ja treballa pensant en una plantilla que competirà en una molt bona categoria com és la 2ª Catalana i el primer que hem sabut, i confirmat per ell mateix, és que Josu Julian posarà fi a la seva etapa com a entrenador i que Xavi Hereu, actual tècnic del filial, serà el seu substitut. De tot plegat, així com de les possibles causes que estan a punt d’originar el descens del CF Suburense, n’hem parlat en el decurs de la tertúlia Pilotes Fora amb el mateix Josu Julian i els habituals Juanjo Alegre i Toni Muñoz.

Escolteu-la