El president de l’associació de serveis de platges creu que Sitges està pagant no haver fet els deures fa 30 anys, pel que fa a la regeneració de la façana marítima.

Manuel Martinez, president de l’associació turística de serveis de platges, creu que Sitges està patint ara el no haver apostat fort pel projecte de regeneració de platges quan es va desestimar la primera proposta del ministeri ara fa gairebé 30 anys. Un any més, l’associació enten prioritària l’aportació de sorra al nostre litoral, que pagarà en part l’Ajuntament, i s’ha mostrat molt preocupada per l’obstacle administratiu que ha impedit que Sausalito hagi pogut obrir aquesta Setmana Santa, quan, segons Martínez, la Generalitat hagués pogut obrar amb més celeritat i eficàcia atès que des del passat mes de desembre tenia tota la documentació del pla d’usos de les platges de Sitges per aquesta temporada. El president de l’associació també ha reflexionat sobre la positiva oferta que suposa la presència dels Beach Clubs, i sobre la mancança evident de serveis públics aquesta Setmana Santa, quan l’afluència de públic ha estat massiva.

Escolteu-lo