El CPS Sitges i el CP Monjos es juguen l’ascens a Pins Vens

CPS Sitges i CP Monjos es veuran les cares en un matx que pot valer un ascens

El CPS Sitges i el CP Monjos s’enfrontaran demà a Pins Vens (19h) en un duel que molt probablement decideixi el campió i l’ascens directe a la 1ª Catalana. Un matx del que n’hem parlat amb el jugador del CPS Sitges, Sergi Sabater. En futbol, el CF Suburense visita diumenge a un CF Igualada que gairebé està salvat i que, segons ha comentat el seu tècnic Dani Gimeno, no es conforma només amb la permanència en aquest tram final del campionat. A la 3ª Catalana, la UE Sitges rep demà (17:15h) a un S.Pere Molanta que lluita per evitar el descens, mentre que el CF Suburense B jugarà diumenge (12h) al sempre complicat camp del Carme. A la Lliga EBA, el Bàsquet Sitges clou la fase regular jugant demà (19h) a la pista del Masnou. Els sitgetans, passi el que pasi en aquesta darrera jornada, ja saben que hauran d’afrontar el play-off de permanència, però amb el partit de tornada a a casa.

Escolteu-ho