Es complica l’ascens directe pel CPS Sitges

La derrota (2-4) del CPS Sitges davant el CP Monjos el passat dissabte a Pins Vens complica l’ascens directe a 1ª Catalana als homes de Carles Busquet. Hem analitzat el partit amb l’entrenador sitgetà i de com s’afronta el darrer tram de la temporada i la sensació que s’haurà de jugar una promoció. També, en companyia de Toni Muñoz, fem crònica d’una jornada esportiva que ens porta la contundent derrota del CF Suburense (6-2) al camp de l’Igualada i que el deixa a les portes del descens, la victòria de la UE Sitges (3-1) davant el S.Pere Molanta i l’empat (1-1) del CF Suburense B al camp del Carme. A la Lliga EBA, el Mataró-Feimat serà el rival del Bàsquet Sitges en la fase de permanència, amb el partit d’anada el proper dia 7 a Mataró i el de tornada a Pins Vens el dia 13. Els sitgetans van perdre (80-59) el darrer partit de la fase regular a la pista del Masnou.

Escolteu-ho