Ferran Ignasi Llombart, sobre Can Pere Mestres: “Si els partits votaren en bloc el sí per un projecte, no era per a fer mal a una part de la ciutadania de Sitges” El regidor admet que el govern no ha sabut transmetre bé la informació als veïns, i això “és el que ha creat alarma social per part d’algun desaprensiu”

El portaveu del Partit Popular, Ferran Ignasi Llombart, s’ha mostrat molt convençut de la decisió que el ple municipal de donar ple suport a la creació d’una comissió per a l’estudi del projecte d’alberg per a persones sense sostre a Can Pei, assenyalant que la comissió arribarà a un consens i es deixarà enrere un tensionat episodi que ell qualifica de llibre, en el sentit que algú, a qui ha qualificat de desaprensiu, ha volgut aprofitar l’errada del govern de no transmetre bé la informació del projecte als veïns per a generar alarma social. Aquest ha estat el darrer tema que hem tractat amb el portaveu del PP, d’una conversa que ha començat amb els pals de les banderes al pedrís de l’Ajuntament.

Escolteu-ho