El Sitges Electronic Park vol acostar la música electrònica a tots els públics, seguint un model de festival obert a tothom molt popular a centreeuropa. Ens el presenten Fredy De la Calle i Carles Nin.

Serà aquest diumenge, durant tot el dia, al parc de Can Robert. I hi haurà activitats infantils, foodtrucks i, sobretot, molta música electrònica pensada per a tothom, en una iniciativa que es vol acostar al model dels Pic-Nics centreeuropeus, que celebren l’arribada de la Primavera amb activitats en els espais públics. El Sitges Electronic Park serà un esdeveniment gratuït pensat per a que, tant els amants de la música electrònica com les famílies, puguin gaudir d’una estona de lleure amb una proposta artística de qualitat. N’hem parlat amb dos dels seus promotors: Fredy de La Calle i Carles Nin.

Escolteu-los