Descens a 2ª Catalana per al CF Suburense. El Bàsquet Sitges, una mica més a prop de seguir a EBA

Amb la derrota d’ahir (2-3) davant el Vilaseca, el CF Suburense consuma el descens a 2ª Catalana quan manquen encara tres jornades per cloure el campionat. Els sitgetans, dirigits des de la banqueta per Xavi Hereu, van desaprofitar un avantatge de 2-0 i van acabar superats per un Vilaseca que apura les seves opcions per salvar-se. A la 3ª Catalana, la UE Sitges sembla no haver dit la seva darrera paraula després de guanyar (2-3) a La Múnia, mentre que el Suburense B va sumar un nou punt en empatar (0-0) a Aiguadolç davant el Calaf. Ahir també es va jugar el partit d’anada de la fase de permanència a la Lliga EBA. El Bàsquet Sitges va perdre de només un punt (66-65) i té molts números de seguir a EBA l’any vinent, si és capaç de guanyar aquest proper dissabte (18h) al conjunt mataroní per més d’un punt a Pins Vens.

Escolteu-ho