Lluís Marcé creu que no té sentit recuperar la ruïnosa masia de Can Pere Mestres, que l’alberg per a persones sense sostre es podria ubicar a les antigues dependències de la comunitat de monges de l’hospital, i que a la parcel·la de terreny de Can Pei s’hi poden ubicar projectes de la taula del tercer sector o equipaments per al barri.

El portaveu de Nou Horitzó, Lluís Marcé, s’ha posicionat de manera molt explícita al voltant del projecte d’un alberg per a persones sense sostre a la masia de Can Pere Mestres. Per Marcé, no té sentit destinar una important inversió a recuperar una masia que està descatalogada i en situació ruïnosa, i creu que les antigues dependències de la comunitat de monges de l’hospital de Sant Joan podrien complir perfectament amb aquesta funció social. Pel que fa a la parcel·la de Can Pei, el portaveu de NH considera que cal recuperar el sentit inicial del projecte participatiu que presentà la taula del tercer sector l’any 2015, i destinar-lo a projectes de l’entitat, combinats amb equipaments per al barri. Marcé també ha parlat de la necessitat de rebaixar la pressió fiscal a la ciutadania, i continua valorant molt negativament la gestió de la neteja viària.

Escolteu-lo