Es presenta la 5a setmana de la malvasia, amb la novetat del nou vi “Llegat Llopis” de l’Hospital de Sant Joan

El nou vi blanc de l’hospital fet amb malvasia

Us oferim l’acte de presentació de la 5a edició de la Setmana de la malvasia de Sitges que va tenir lloc el passat divendres al saló d’or del Palau Maricel. Fins el proper diumenge, diferents propostes gastronòmiques i activitats vinculades amb la cata de vins, farciran un complert programa d’actes. La presentació anà a càrrer de Javier Esteras, director de la fundació de l’hospital, Joan Anton Matas, president del Gremi d’Hostaleria i l’alcalde Miquel Forns.

Escolteu la presentació de la setmana de la malvasia

A continuació, la directora del consorci del patrimoni, Vinyet Panyella, pronuncià la conferència inaugural, amb el títol La malvasia en l’imaginari cultural de Sitges. Us la oferim íntegra

Escolteu la conferència de Vinyet Panyella