L’institut de robòtica de la fundació Ave Maria, presenta “Laundry ID”, un sistema de bugaderia residencial que elimina les errades en la classificació de roba.

Els representants de l’Ave Maria durant la presentació al centre d’innovació del BBVA

L’Institut de robòtica per a la dependència de la fundació Ave Maria va presentar el passat divendres, al centre d’innovació BBVA i sota la presidència del secretari d’estat de serveis socials i igualtat, el sistema de gestió de bugaderies per a residències Laundry IDque elimina les possibilitats d’error en la gestió de la roba dels usuaris, a través de  la implantació d’un xip de radiofreqüència a les peces que garanteix una ordenació sense errades gràcies a un programa informàtic. El projecte, que ha comptat amb la col·laboració d’empreses punteres en els diferents àmbits que es contemplen, suposa un pas importantíssim en la consolidació de l’Institut de robòtica com un centre de referència en el desenvolupament de tecnologia adreçada a les persones amb discapacitat. N’hem parlat amb el seu director, Joan Olivé.

Escolteu-lo