Una prova del carboni 14 feta a Miami certificarà si les restes humanes de la platja de l’Atlàntida són d’època romana. Les excavacions a l’Ajuntament han trobat restes de 15 sitges, algunes d’elles es remunten a l’època ibèrica.

El proper 1 de juny el laboratori de Miami que analitza les peces dentals dels cossos de l’home i la dona que varen ser trobats a la platja de les coves, arran del passat temporal del mes de gener, certificaran si aquestes restes són d’època romana com apunten totes les consideracions dels arqueòlegs. Joan Garcia Targa ens ha explicat l’estat actual de les investigacions sobre aquests tres cossos descoberts a la platja de l’Atlàntida i el resultat de les excavacions arqueològiques realitzades a l’Ajuntament, que certifiquen l’existència de 15 sitges, algunes de les quals es remunten a l’època ibèrica.

Escolteu-lo