Espai FEGP. El Garraf en 9è lloc de l’índex de competitivitat comarcal. Es millora en tot, però el preu del sòl i els lloguers caríssims llasten l’emprenedoria i les apostes empresarials.

La FEGP ha publicat l’índex de competitivitat comarcal del 2017. La comarca del Garraf se situa per segon any consecutiu en el 9è lloc de la llista de 42 comarques catalanes. La millora més important es produeix en l’àmbit de l’esperit emprenedor i el dinamisme empresarial, i el veritable obstacle de la comarca rau en el preu del sòl i del lloguer, que dificulten la viabilitat de qualsevol projecte d’emprenedoria empresarial. En parlem amb Joan Alemany, director d’operacions de VENCA, Samuel Valls, director de l’IES Joan Ramon Benaprés, i la regidora de promoció econòmica de l’Ajuntament de Sitges, Aurora Carbonell.

Escolteu-ho