El col·lectiu “9 gats de Sitges” inaugura exposició i reclama poder utilitzar el primer pis de l’estudi Vidal per a les seves activitats. Els pintors denuncien que el Cercle Artístic de Sitges s’ha pronunciat obertament contra la seva presència.

Amb la felicitat d’inaugurar nova exposició i el disgust de no poder utilitzar el primer pis de l’estudi Vidal per a desenvolupar les seves activitats. Entre aquestes dues sensacions es troben els membres del col·lectiu de pintors 9 gats de Sitges, que presenten la mostra La sublimació del color a partir de divendres a la sala d’exposicions de l’estudi Vidal. Jose Luís Redondo i Pepe Nebleza ens expliquen els detalls de la mostra, que s’inaugurarà oficialment aquest dissabte a les 7 del vespre, i el desencontre que viuen amb el Cercle Artístic de Sitges. Segons Redondo i Nebleza, tant el president com l’assemblea del centre s’han pronunciat obertament en contra de la presència dels 9 gats de Sitges al primer pis de l’estudi Vidal, quelcom que topa amb el que permetria un espai que és de titularitat pública. El col·lectiu admet que tot i que la sol·licitud per a utilitzar el primer pis es va exposar fa set mesos a la regidora de cultura, de moment no s’hi ha trobat solució.

Escolteu-los