El pàdel de la discòrdia. L’Ajuntament busca “solucions imaginatives” per aconseguir consens veinal pel servei que ha de salvar la piscina municipal

L’Ajuntament de Sitges està buscant “solucions imaginatives” per a la instal·lació de les futures pistes de pàdel de la piscina municipal amb consens veinal. Així ho han manifestat l’alcalde, Miquel Forns, i el regidor d’esports, Eduard Terrado, que han reconegut manca d’informació cap els veïns, traduida en un rebuig generalitzat a la ubicació prevista pel projecte en la sessió informativa organitzada per presentar l’actuació. L’administrador de la concessionària Seae Sitges, Jordi Cabanes, i el director de la piscina municipal, David Paredes, han explicat que el projecte se suma al seguit de mesures d’estabilització econòmica de la piscina, com a servei que generaria el diferencial d’ingressos que faria viable la concessió. Un cop aturada la ubicació aprovada el 2015 en el Pla de Viabilitat, en els propers dies l’Ajuntament presentarà una nova proposta, que aspira a consensuar-se amb els veïns i amb l’empresa, tot i que sense descartar, si no hi ha consens, paralitzar el projecte i indemnitzar l’empresa.

Escolteu-ho