Més propostes que mai a les Barraques de Sitges 2017

El cartell de Barraques d’enguany

Amb més grups i més propostes que mai. Així es presentaren les Barraques de Sitges 2017 en un acte que va tenir lloc el passat divendres a La Torreta i que va servir també per veure en directe, per primer cop, als sitgetans “Oselznick” i els graciencs “Gats”. Barraques ha consolidat la seva oferta de concerts a La Fragata durant els dies previs de la Festa Major, enguany els dies 18, 19 i 20 d’agost. Gabri González, del col.lectiu de Barraques, acompanyat per Sisco Arbonés, president de la Comissió de Festa Major i Santa Tecla, destacà, entre d’altres, l’alt nivell dels diferents grups que actuaran els tres dies, així com la possibilitat de veure el pregó de la Festa Major en directe a través d’una pantalla gegant a la mateixa zona de Barraques.

Escolteu-ho