Natàlia Domènech: “L’esclerosi múltiple gairebé no em deixa planificar res”

La Natàlia (a l’esquerra) treballant al centre especial de treball de la Fundació Esclerosi Múltiple (Foto E. Magre – El Punt Avui)

Hem conegut avui el testimoni d’una sitgetana que té esclerosi múltiple. A la Natàlia Domènech li van diagnosticar la malaltia ara farà 15 anys (en té 45) i ha hagut d’afrontar, a més, un càncer de mama. Tot plegat, com és obvi, ha suposat un canvi radical per a una dona que és mare d’una nena de nou anys i que ha hagut de trobar una feina que, sobretot, fos compatible amb la malaltia i amb el fet de ser mare. La Natàlia viu el dia a dia i confessa que l’esclerosi múltiple és una malaltia tan poc controlable que li és gairebé impossible fer plans. La família, els amics, la feina… tot és diferent a partir de la malaltia però hem d’intentar, per molt que costi, que no ho sigui.

Escolteu-la