Montse Curtiada i Cristina López, un binomi d’amistat

Són bones amigues des de fa temps. De fet, l’amistat es començà a gestar en els anys que Montse Curtiada i Cristina López estaven a La Cubana fent gairebé de tot, i el cert és que aquesta amistat ha estat clau per entendre l’exposició que ens han vingut a presentar, i que forma part dels Binomis al Miramar. En aquest cas, la Montse i la Cristina exposen una seixantena d’obres en forma de joies, fent servir diferents materials com la plata, el llautó o altres reciclats. Peces que romanen emmarcades i que amaguen petites històries o d’altres que vesteixen a conegudes dones sitgetanes. L’exposició, que es pot visitar fins al 13 d’agost, és la tercera d’un cicle que començaren els pintors Roby Franco i Genís Hernández i que va continuar per les fotografies de Vicenç Morando i Àlex Ferret.

Escolteu-les