El CF Suburense enceta una nova etapa amb Xavi Hereu a la banqueta

Aquest proper dijous el CF Suburense inicia la seva pretemporada. Amb una renovada plantilla que poc o res té a veure amb el gruix de jugadors que han format part de l’equip en les tres últimes temporades, el club obre una nova etapa competint a 2ª Catalana i retornant a la filosofia de sempre: els jugadors no percebran cap compensació econòmica, tal i com ja va assegurar el seu president Manu Julián mesos enrere. L’entrenador escollit per dirigir l’equip és de la casa i d’aquells considerats homes de club: Xavi Hereu. Amb el jove tècnic conversem ara que està a punt de començar una nova temporada en la que serà difícil, d’entrada, saber quins objectius es fixarà el club després d’uns anys instal.lat en l’èxit esportiu. Hereu, que ja fou l’encarregat de substituir a Josu Julián en el darrer tram de la passada temporada, afronta un nou repte com a entrenador després d’haver estat al capdavant del filial i de ser un dels màxims responsables del futbol femení de l’entitat.

Escolteu-lo