La companyia “Teatro Variettes de revista” s’estrena com a secció del Retiro amb l’espectacle “Enlirats a la fresca”

Amb el cartell de complet penjat, dissabte que ve als jardins del Retiro la companyia Teatro Variettes de Revista presenta Enlirats a la fresca, un espectacle que recull alguns dels millors moments d’espectacles anteriors, i hi afegeix nous números musicals pensats per a les nits d’estiu. Serà, a la vegada, el primer treball de la companyia com a secció del Retiro, amb qui es va arribar a un acord de col·laboració la tardor passada. En parlem amb la presidenta de l’entitat, Elena Ferré, el director de l’espectacle, Esteve Ferré, la responsable de les coreografies, Olga Ferré, i un dels tramoistes, Manel Enriquez. A Enlirats a la fresca intervenen més de trenta persones en un escenari que ha calgut reformar per a adaptar-lo a les necessitats de la iniciativa, i a les de futurs espectacles a l’aire lliure.

Escolteu-ho