La UE Sitges afronta el repte de millorar el quart lloc de la darrera temporada

El president Jordi Martínez donant la benvinguda a Adri Alonso

La UE Sitges 2017-2017 inicia aquest dissabte el seu camí cap a una nova temporada, amb l’objectiu d’intentar millorar els registres del curs passat. Així ho entèn el seu entrenador Rafa Porras, que complirà la seva segona temporada a la banqueta d’Aiguadolç. El tècnic sitgetà disposarà d’una plantilla que, de moment, presenta cinc novetats; la més destacada la presència del davanter Adri Alonso, un jugador que ja fou clau en l’ascens de l’equip a 2ª Catalana ara fa quatre anys. Amb Rafa Porras conversem sobre les perspectives de cara a una campanya que exigirà, si cal, una mica més a l’equip per la gran competència en forma d’aspirants a pujar, que hi haurà al grup 12 de la 3ª Catalana.

Escolteu-lo