Els museus inauguren botiga d’estiu a Can Falç. Una “Puntual” efímera amb productes de qualitat i de proximitat.

“La recol·lecció de la malvasia” (1895) de Joaquim de Miró, reproduïda en alguns objectes

El passat dijous s’inaugurà, als baixos de Can Falç, la versió pop up de La Puntual, la botiga dels museus de Sitges que romandrà oberta fins el proper 31 d’agost totes les tardes de 17 a 21h. En ella s’hi poden trobar tot un seguit de productes de merxandatge de qualitat, elaborats per artesans locals. A més, per cada compra es proposa un petit joc amb l’objectiu de donar a conèixer anècdotes de la història dels museus sitgetans. La presentació va anar a càrrec de Vinyet Panyella, directora del Consorci del Patrimoni, i Mònica Porta, responsable de la posada en marxa de la botiga Pop Up dels museus sitgetans.

Escolteu-ho