La Comissió demana que els portants de gegants i cabeçuts a la Matinal Infantil siguin majors de sis anys, per evitar cotxets i massa pares en el seguici

La Comissió de Festa Major i Santa Tecla recomana en la preceptiva inscripció a l’OAC que els portants de gegants i cabeçuts de la Matinal Infantil siguin majors de sis anys, però en un comunicat ha indicat que aquesta limitació és orientativa i que no es privarà ningú de sortir. La Comissió recorda que l’any passat van sortir 1200 nens i nenes, i que la presencia de molts pares, mares i cotxets de canalla en el seguici dificulta la fluïdesa de la sortida, pel que es demana corresponsabilitat a les famílies perquè la Matinal avanci de manera endreçada. A més, enguany s’hi ha afegit una trobada de gegants, cabeçuts i dracs petits sense foc dissabte 16 de setembre a l’Hort de Can Falç. El president de la Comissió, Sisco Arbonés, ha demanat disculpes per no haver fet arribar aquesta informació amb claredat, i ha expresat el desig de mantenir obert un debat sobre les condicions en que s’han de dur a terme els diferents actes.

Escolteu-lo