La directora de l’escola Esteve Barrachina es mostra molt tranquil·la perquè sempre ha estat l’Ajuntament qui ha disposat del centre en processos electorals.

Va rebre la visita dels mossos d’esquadra per a recordar-li la instrucció de la fiscalia, però la resposta de Neus Canyelles, directora de l’escola Esteve Barrachina, va ser molt clara. L’Ajuntament ha estat sempre el responsable de l’obertura i tancament de l’escola en tots els processos electorals que hi ha hagut a Sitges, i, en conseqüència, passi el que passi aquest diumenge ella no hi té cap responsabilitat. Canyelles també ha reconegut que tot i que en alguns moments ha estat tema de conversa, la comunitat de professors de l’escola ha volgut mantenir el debat sobre el referèndum allunyat de la vida quotidiana del centre.

Escolteu-la