Sitges 2017 escalfa motors per l’edició 50

El Sitges 2017 prepara una commemoració especial pel 50è aniversari del festival de cinema, malgrat trobar-se entre la celebració i la intervenció. Una inauguració de renom, “La forma del Agua” de Guillermo del Toro, premiada a Venècia, i l’aposta per nous formats, pels joves o pel talent català, i una cloenda sonada amb la Fura dels Baus a la Fragata, són algunes de les novetats de l’edició d’enguany. En l’apartat negatiu, la intervenció dels comptes de la Fundació per ordes del ministeri d’Hisenda, el que obliga a fer una tasca feixuga darrera cada pagament, el que ha perjudicat l’operativa normal, segons ha denunciat el conseller de Cultura, Lluís Puig. El certamen, amb l’icona de Drácula al capdavant, s’ha presentat a Barcelona, amb el propi Puig, l’alcalde de Sitges, Miquel Forns, i el director, Àngel Sala.

Escolteu-ho

Escolteu íntegra la roda de premsa