“La forma del agua” de Guillermo del Toro, guanyadora del festival de Venècia, inaugura avui el 50è festival de Sitges

El festival de cinema de Sitges comença avui amb una de les pel·lícules de la temporada: La forma del agua, de Guillermo del Toro, guanyadora de la darrera palma d’or del festival de Venècia. Més enllà de la inabastable programació cinematogràfica dels propers dies, que presenta 255 pel·lícules en 16 seccions diferents, recordeu que el certamen porta un llarguíssim programa d’al·licients fora de les sales de cinema. Al Miramar trobareu l’exposició commemorativa del cinquantenari, a l’Escorxador, a l’Hort de Can Falç i a la Fragata projeccions gratuïtes, a la platja de Sant Sebastià una Escape room i la tradicional fira de productes vinculats amb el fantàstic. Dissabte tindrà lloc una nova edició de la Zombie Walk, i en diferents espais del festival -i també amb l’entrada gratuïta- es presenten llibres i estrenes en DVD imprescindibles per a qualsevol aficionat. Apunteu-vos, també, per aquest cap de setmana, una trobada amb Susan Sarandon (Thelma & Louise) i amb William Friedkin (El Exorcista). Ells dos seran protagonistes de dues trobades obertes al públic a la carpa Noray de l’hotel Meliá… Tota la informació del festival, dedicat enguany a Dràcula, la trobareu al seu web.