El CF Suburense es retroba amb el triomf, empat del Sitges a Mediona i derrota del Bàsquet Sitges en l’estrena a Pins Vens

La jornada futbolística (7ª) a 2ª Catalana ens ha portat la primera victòria de la temporada d’un CF Suburense que, a nivell de gestió, ha viscut unes últimes setmanes plenes d’incertesa. Ahir, a Aiguadolç, el conjunt de Xavi Hereu, en el seu millor partit, es va imposar al Prat B per 4-0. A la 3ª Catalana, la UE Sitges va sortir del camp del Mediona amb només un punt després d’empatar 1-1. La crònica esportiva del cap de setmana també ens porta la derrota del Bàsquet Sitges davant el SESE, en l’estrena de l’equip a Pins Vens aquesta temporada o el triomf del Sènior A del CPS Sitges davant el CP Riudoms que el consolida com a líder del grup E de la 2ª Catalana.

Escolteu-ho