Cara per a la UE Sitges, CPS Sitges i Rugby Club Sitges. Creu per al CF Suburense i Bàsquet Sitges

Fem crònica d’una jornada que en futbol ens deixa la golejada que va patir el CF Suburense al camp del Sant Joan Despí (6-3) i que hem analitzat amb el tècnic Fernando Quirós. La UE Sitges, per la seva banda, es va acabar imposant al Sant Pere Molanta (3-0) i ha pogut retallar algun punt vers el segon i el tercer classificats, en una 8ª jornada que en el grup 12 de 3ª Catalana s’han arribat a marcar 55 gols. A la Copa Catalunya de bàsquet, el Bàsquet Sitges va tornar a demostrar que encara és un equip per fer, perdent a la pista del CB Santa Coloma per 81-64. Els que de moment no fallen són el CPS Sitges, que en aquesta darrera jornada es va imposar 0-2 a la pista del HC Valls (6ª victòria consecutiva) i el Rugby Club Sitges amb el seu triomf a La Foixarda (5-32) davant el segon equip del BUC. Els sitgetans porten tres victòries en els tres partits jugats fins ara a la Divisió d’Honor Catalana.

Escolteu-ho