El cap de setmana esportiu: el Club Nàutic Sitges acull la 17ª Copa d’Europa de Patí a Vela

El Club Nàutic Sitges, que enguany celebra el seu 50è aniversari, acollirà aquest cap de setmana i el proper 1 de noevmbre la 17ª edició de la Copa d’Europa de Patí a Vela, en les categories Sènior i Júnior. La prova comptarà amb la presència de més de cent regatistes, entre ells els sitgetans Oriol Castellà, Josep Maria Robert o el jove Èric Vilardell. El gerent del Club Nàutic de Sitges, Javier Ros, ens ha acostat tots els detalls d’una competició que vindrà acompanyada d’altres activitats. En futbol, el CF Suburense, amb la novetat del que ha estat, de moment, la darrera incorporació, el porter Nito, rep aquest diumenge al Marianao Poblet, mentre que la UE Sitges afronta la 9ª jornada jugant demà al Bosc de Plaça davant el CD Ribes de Toni Salido, amb qui hem compartit la prèvia d’aquest matx. A la Copa Catalunya de bàsquet, el Bàsquet Sitges s’enfronta demà a Pins Vens al Ciutat Vella, tot just després de perdre ahir davant el CB Alpicat el partit que tenia pendent de la primera jornada. A la Divisió d’Honor Catalana de rugby, el Rugby Club Sitges buscarà demà un nou triomf al camp del Spartans de Granollers.

Escolteu-ho