La crònica esportiva: bona jornada en futbol i nova derrota del Bàsquet Sitges

L’onze del CF Suburense davant el Marianao, amb la novetat de Nito (foto CF Suburense)

La 9ª jornada futbolística ens porta l’empat sense gols d’ahir a Aiguadolç, entre el CF Suburense i el Marianao Poblet, en un matx força igualat en el que va debutar Nito. En el derbi jugat al Bosc de Plaça dissabte passat, la UE Sitges en va tenir suficient amb mitja part per sumar els tres punts davant un CD Ribes que apenes ve crear perill. Els sitgetans es van acabar imposant 0-3 amb gols de Ferran, Alex Pérex i Adri Alonso. A la Copa Catalunya de bàsquet, el Bàsquet Sitges tanca una mala setmana amb les derrotes, totes dues a Pins Vens, davant l’Alpicat i el Ciutat Vella. En hoquei patins, només el sènior B del CPS Sitges va jugar aquest darrer cap de setmana i va perdre davant el Valls, en partit de la 7ª jornada. Per la seva banda, el Rugby Club Sitges confirma el seu bon inici de temporada amb el triomf al camp del Spartans de Granollers.

Escolteu-ho