Després de la República i el 155, què passarà?

A partir d’una pregunta de resposta impossible donada la incertesa del moment polític, “què passarà?”, hem plantejat als portaveus dels grups polítics municipals i al batlle Miquel Forns que ens dibuixin la fotografia en el primer dia laborable després de l’aprovació de la resolució parlamentària sobre la República de Catalunya, contestada des de l’estat amb l’activació de l’article 155 de la Constitució Espanyola i la convocatòria d’eleccions autonòmiques el 21 de Desembre. Nou Horitzó ha declinat participar, tot i mostrar preocupació pel moment polític. Consecutivament, hem conversat amb Vinyet Lluís, de Sitges Grup Independent; Aurora Carbonell, d’ERC; Xavier Nin, de la CUP; Pep Moliné, del PDCAT-DC; Ricard Vicente, de Sitges en Positiu; Manuel Rodríguez, de Ciutadans; Ferran Ignasi Llombart, del PP; i Miquel Forns.

Escolteu-los