La prèvia esportiva

A les portes d’un nou cap de setmana esportiu, en fem la prèvia i en futbol aquest diumenge (17h) el CF Suburense rebrà la visita del recent ascendit Molins de Rei, amb l’objectiu d’assegurar els punts a casa. Per la seva banda, la UE Sitges té demà (17h) un partit complicat al camp d’un Moja que ve de perdre els seus dos últims partits i que és un dels candidats a la lluita per l’ascens. Un matx del que n’hem parlat amb el seu entrenador Alejandro Carretero. En bàsquet, demà, un cop acabat el partit del Bàsquet Sitges davant el CB Santfeliuenc, es farà l’acte de presentació dels equips. Pel que fa a la situació del Sènior A, amb cinc derrotes consecutives, l’hem volgut analitzar amb el seu entrenador Edu Piñero. A la 2ª Catalana d’hoquei patins, el CPS Sitges juga aquesta nit (21:15h) davant un Cambrils que ara mateix és penúltim a la classificació.

Escolteu-ho