L’arqueòleg del consorci del Patrimoni, Pere Izquierdo, opta a la direcció del conjunt arqueològic del colisseu de Roma.

Dels 82 candidats inicials, n’han quedat 10. I després de les entrevistes que tindran lloc aquest dissabte, dels 10 en quedaran 3. I serà el ministre de cultura qui escollirà d’aquesta terna el futur director o directora del conjunt arqueològic del colisseu de Roma, que incorpora el fòrum romà, el palatí i la domus area, en el que és un nou ens patrimonial impulsat per l’estat italià i que unificarà la gestió de tots aquests conjunts fins avui administrada per separat. Pere Izquierdo, l’arqueòleg del consorci del Patrimoni de Sitges, és l’únic candidat estranger dels 10 que dissabte passaran la prova de foc. Ell mateix ens explica el procés que l’ha portat fins aquí.

Escolteu-lo