La prèvia esportiva del cap de setmana

Aquesta setmana conversem amb Camilo Hanglin, entrenador d’un Rugby Club Sitges que demà visita el camp del segon classificat, el FC Barcelona. Els sitgetans buscaran la seva setena victòria consecutiva en un espectacular inici de temporada que l’ha dut a guanyar els sis primers partits d’aquesta primera fase. Hem parlat també amb el jugador del CF Suburense, Marc Navarro. Un Suburense que demà juga al camp de l’At. Prat Delta i que buscarà puntuar fora per primer cop aquesta temporada. Per la seva banda, la UE Sitges rep demà a la Pobla de Claramunt amb l’objectiu de seguir amb els bons números a Aiguadolç. Una situació de la que n’hem parlat amb el migcampista Pepe Ruiz. A la Copa Catalunya de bàsquet, el Bàsquet Sitges visita aquest diumenge la pista del darrer classificat, el CE Sant Nicolau, mentre que a la 2ª Catalana d’hoquei patins el CPS Sitges afronta aquesta jornada amb l’objectiu de sumar el que seria la seva novena victòria consecutiva, la que intentarà sumar a la pista del CH Cadí.

Escolteu-ho